Features
  ExployConnect heeft een aantal unieke features

Nederlands
ExployConnect is ontstaan op en gemaakt voor de Nederlandse markt. Sinds 2007 zijn we bezig met de voorbereidingen op Sepa. Inmiddels lopen door ExployConnect ook Sepa Xml bestanden en Paymul bestanden.

Interfaces
ExployConnect is geschikt voor verschillende interfaces, zoals Equens Secure Ftp (Internet Services) en Ing Ftp Service.

Communicatie
ExployConnect communiceert zowel extern als intern zowel smb, ftp, ftps als sftp.

Routering
ExployConnect leest, schrijft en routeert. Een multifile met tien batches kan dus worden opgesplitst naar verschillende interne bestemmingen. Ook duplicering en conversies zijn mogelijk. Dat kan u veel geld besparen. Denk maar eens aan Gmu of VerwInfo tarieven versus dagafschrift tarieven. Het idee: de bulk via die twee formaten, maar gecomprimeerd richting dagafschrift. Een dagafschrift van dagelijks 1 A4tje is mogelijk bij jaarlijks 5 mln transacties. Informeer gerust.

Ing Ftp Service
ExployConnect sluit aan op Ing Ftp Service en kan bijv een Gmu of een Mt940 multifile splitsen in singles. En dan per single een verschillende bewerking uitvoeren, voordat er wordt geupload naar de interne bestemming. Op basis van Gmu transactiesoort en subtransactiesoort kunnen posten gecomprimeerd worden en weggelaten. Ook kan er van Gmu dagafschrift formaat MT940 worden gemaakt. Dit heeft naast de lagere kosten als voordeel dat het dagafschrift in ieder geval twee uur eerder beschikbaar is.

ECS
Het autorisatie gedeelte van ExployConnect heeft een eigen naam ECS. Gemaakt op basis van jarenlange corporate ervaring met fiatering/tekenen vanuit diverse EB systemen bij verschillende bedrijven. De specificaties zijn voor de bouw besproken met een aantal van onze klanten. Het resultaat is een heldere applicatie die in de dagelijkse praktijk verbuffend eenvoudig zijn werk doet.

Hashing
ExployConnect hanteert naast de gebruikelijke hashes ook een eigen controle hash.

Geleidelijsten
ExployConnect maakt voor betaal en incasso bestanden een eigen geleidelijst aan. Deze wordt per mail verstuurd aan de belanghebbende. Handig ter signalering en bruikbaar tbv "remote signing constructies".

Backup
Uw bedrijfssysteem zal bestanden vaak niet langer dan een maand bewaren. Fijn te weten dat ExployConnect standaard geen backups en logging schoont. Een implementatie van vijf jaar oud heeft dus vijf jaar betaalhistorie staan. Handig voor het nazoeken van gegevens over bijvoorbeeld een waarborg, betaald vanuit het oude systeem.

Maatwerk
ExployConnect is te voorzien van maatwerk.

Support
ExployConnect wordt volledig ondersteund. Zowel functioneel als technisch. Support wordt gedaan door de makers van het systeem zelf.

De detailspecificaties delen we u liever zelf mede. Tot nu toe waren alle gewenste functionaliteiten standaard in ExployConnect aanwezig danwel konden deze eenvoudig worden bijgemaakt.

En hoe gaat dat dan in zijn werk: De implementatie ...

 

 


Homepage

VEILIG    CORPORATE PROVEN    FLEXIBEL    ERVAREN    NO NONSENSE    UITSTEKENDE SERVICE

Copyright (C) 1999-2015 Exploy BV. All rights reserved. disclaimer