Ing Ftp Service

 

Ing Ftp Service

ExployConnect is ook voor u de oplossing!

Met standaard verbindingen naar Ing Ftp Service en Equens Secure Ftp. Ook diverse conversies zijn standaard aanwezig. Denk aan Gmu naar Mt940 of Verwinfo naar Gmu (u moet het maar net nodig hebben) of secure communicatie intern. Een heldere opzet, duidelijk herkenbare bestandsnamen in het archief en geliefd door beheerders.

Informeer vandaag nog en u bent direct op de hoogte van de mogelijkheden. Een sessie erachteraan op uw bedrijf met uw mensen en u zult overtuigd zijn. Wat we besproken hebben maken en/of implementeren we vervolgens zelf binnen de afgesproken tijd. U doet als het ware niets!!

Bulk betalingsverkeer in Nederland en alles wat daarbij komt kijken is al meer dan 12 jaar onze core-business. Zeer regelmatig worden we om advies gevraagd door banken en corporates. Referenties vanuit het bancaire (techneuten, specialisten, consultants) en van corporates (techneuten, projectleiders, treasurers) zijn dan ook ruim beschikbaar.

Ing Ftp Service?
Een systeem waarmee u op een voorgeschreven veilige manier bestanden kunt uitwisselen met ING. Nieuw hierbij is dat ING geen programmatuur meer levert (zoals dat wel het geval was bij Finstream en nog eerder Girocom). Equens doet het met Secure Ftp net zo. De Customer Guidelines vertellen u wat er technisch moet gebeuren. ING verwacht het een en ander van u. Wij leveren de oplossingen van instap tot en met livegang en nazorg, zonder verrassingen, in nauw overleg met u, uw ICT-ers en de bank. Zonder loze praat en zonder blabla.

Ja?
U wilt in zee met een uiterst flexibele ERVAREN NEDERLANDSE PARTIJ die goed luistert naar, maar ook kritisch is ten opzichte van uw eigen wensen. Wij doen het graag, goed en snel. Informeert u gerust eens naar wat referenties.

Stuur een berichtje. We nemen direct contact met u op. Komen langs. Bespreken het pad. Maken indien u dat wilt een offerte en gaan aan de slag. Simpel!

 

 


Homepage

VEILIG    CORPORATE PROVEN    FLEXIBEL    ERVAREN    NO NONSENSE    UITSTEKENDE SERVICE

Copyright (C) 1999-2015 Exploy BV. All rights reserved. disclaimer